Vesleblakken på hjemmebane

IMG_4379

08 Dec Vesleblakken på hjemmebane

11. desember 2015 vender Vesleblakken tilbake til Teater Innlandet og Hamar kulturhus. Det er tredje året på rad at vi bringer julestemning til Hamar, så dette må vel kunne begynne å kalles en tradisjon.

I 2013 var vi første teaterforestilling som ble spilt på Hamar kulturhus. Seansen fant sted i kontoravdelingen til teaterets Markedsavdeling. Rommet ble ryddet, og vi fikk plass til en liten intimscene med plass til 60 publikummere.

I 2014 spilte vi på Teater Innlandets scene, hvor det er plass til et betydelig større antall publikummere. Dette skal vi også gjøre i år.

For mer informasjon om arrangementet og billettbestilling, se Jul i Kulturhuset!

Hva sier pressen? Se her!


 

Vesleblakken ble co-produsert med Teater Innlandet i 2012, og har siden den gang vært på hele tre omfattende turneer for Teater Innlandet, både som åpne forestillinger på grendehus og på eldresentre for beboere og tilreisende barn. I tillegg har vi turnert via Den kulturelle skolesekken i Møre og Romsdal, Sogn og Fjordane, Oppland, Buskerud og Eidsvoll. I 2016 er det foreløpig bekreftet nye runder for Møre og Romsdal og Sogn og Fjordane, samt ny turné for DKS Troms.

Forestillingen 11. des blir nr. 240 i rekken!

FacebookTwitterGoogle+LinkedInPinterestShare